Silent Assassin

Gra RPG

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 03-01-2009 15:28:58

Sadox

Ucze�

Punktów :   

Witam

Cze¶æ, jestem pierwszym u¿ytkownikiem i chcê tutaj poznaæ nowych ludzi, oraz czasami siê odstresowaæ.
Jestem osob± ucz±c± siê, jak ka¿dy poznajê ¶wiat coraz bardziej. Z natury jestem uprzejmy i tolerancyjny, lecz bardzo nie lubiê gdy kto¶ mnie prowokuje. D±¿ê w kierunku mechatroniki, lub informatyki. Nie chcê byæ kim¶ nie po¿ytecznym, lecz chcê aby mój zawód odzwierciedla³ to co lubiê robiæ oraz chcê aby mi siê przyda³. Rozumiem podstawy chemii fizyki i matematyki. Jestem w trakcie nauki 2 obcych jêzyków, angielski i niemiecki.

Bardzo lubiê ludzi tolerancyjnych i wyrozumia³ych, natomiast nie lubiê napinaczy, pozerów i k³amców. Równie¿ takich mocnych w gêbie... Skromnie, choæ z podniesion± g³ow±. Doceniaj innych nie zachwycaj siê sob±.

Na Marginesie, teraz g³ównie to po co siê tutaj wiêkszo¶æ osób rejestruje, chcê zagraæ w Silent Assassin. Chcê dostaæ rangê cichego zabójcy i byæ jednym z lepszych, oraz zdobywaæ wielu przyjació³.

Pozdro ;**

Profesja: Dark Elf
Imiê: Sadox
Klan: brak
Respekt: 0
¯ycie: 120
Mana: 50
Ekwipunek: brak
Yang: 500
Zwierz±tko: brak
Wyprawy Nocne: 0
Misje: